טוב, הייתי ממש בשקט עד עכשיו, אז הנה שני הסנט שלי…
א. מתי קליטה ושימור מתנדבים לא היה נושא שדנו עליו? הנושא הזה תמיד צף ותמיד נמצא באוויר, עוד משחר ימיה של הסדנא. אני לא חושבת שאנחנו באמת יכולים להגיד שהיו תקופות שלא חשבנו על זה.
ב. אני חושבת שתיאום ציפיות מול המתנדב הוא הדבר הכי חשוב בסדנא. בעקרון, אנחנו מצפים ממתנדבים לשאול שאלות וליזום (מבלי להטריד את הסביבה יותר מדי). זה לא מתאים לכל אחד, וזה בסדר, אבל זה סוג המתנדבים שרוב הפרוייקטים צריכים. זה אומר, כתוצר לוואי, שלא ישארו לנו הרבה מתנדבים בסוף, וזה בסדר. (ככה שאני מחזקת את נעם)
ג. אני מסכימה עם נועם לגבי העובדה ש"תוצר הלוואי" של המתנדבים שעוזבים זה שיש להם טיפה יותר ידע על מה זה מידע פתוח שהם עוזבים. זה חשוב לא פחות משורת קוד שהם יכתבו, ויכול להיות שהם יחזרו אלינו שיהיה להם קצת יותר כח.
ד. צריך לזכור שמתנדבים הם אנשים סופר עסוקים, ושלפעמים הם יקחו הפסקה מההתנדבות (וזה ממש בסדר!), אבל שצריך לזכור גם לשאול לשלומם כשהם לא מתנדבים (שימור קשר). נגיד לשלוח שנה טובה. ואם אנחנו כבר פה, אז אני יכולה להגיד שצוות כנסת פתוחה מתגעגע ל-@ofri, ורוצה לדעת לשלומו.
ה. לגבי עבודה מרחוק, גם @Alon_Nisser וגם אני מתנדבים בכנסת פתוחה מרחוק. יש את הוידאו השבועי של מפגש הפיתוח, אבל לא פחות, הגיטהאב רוחש פעילות וגם הסלאק. המון מזה הוא תודות לתיעוד של הבעיות (תודה @OriHoch!). ככה שאפשר לעבור את מחסום מפגש הפיתוח, פשוט צריך להחליט איך עושים אותו ואם זה באמת משהו שחשוב לעשות… (פול, אתה מוזמן להצטרף אלינו לכנסת פתוחה אם זה מה ששובר אותך… ). אגב, @pwalsh, אני חושבת שגם ב- OKI יש לנו בעיה עם מתנדבי קוד, וגם שם קשה להם להכנס לזה בלי עזרה, ככה שזו לא רק בעיה של הסדנא.
ו. מתנדב צריך להרגיש שמה שהוא עושה משנה, ששומעים את הקול שלו, ושרואים משהו בשטח. זה משהו ש-@AmirMore אמר פעם במפגש של כנסת פתוחה. אני מסכימה, ואני חושבת ששינוי לוקח זמן, וצריך להזכיר אותו למתנדב.ת, אבל כשהוא קורה, צריך ממש להראות את זה למתנדב.ת.
מהניסיון שלי, רוב האנשים שהגיעו לסדנא כדי למצוא עבודה או ללמוד משהו חדש לא באמת נשארים, אבל מי שהגיע כדי לשנות משהו, נשאר כאן. זה האתגר של רוב מתנדבי הסדנא, וצריך לדאוג ולראות כל הזמן שלשם אנחנו הולכים. גיקים עם אוריינטציה חברתית. זה מי שאנחנו, זה מה שאנחנו צריכים.
השרשור הזה נהדר, והוא שימור ידע טוב, אבל הוא לא ידע חדש, את כל ההצעות האלו אנחנו מכירים בצורה כזו או אחרת, אני חושבת שאנחנו פשוט צריכים להגיע להכרה שהמצב הקיים הוא שאנחנו לא יכולים להפוך כל מתכנת למתנדב, אבל על אלו שיש לנו, איך אותם משמרים, איך יוצרים את האווירה התומכת שאדם דיבר עליה.