עבור אפליקצית "ח"כ ישיר" - שאלות :

שלום, אני תמיר לוי. אני מעוניין לפתח אפליקציה שתאפשר למשתמשים לתפקד במקום הח"כים. (ואולי בעתיד להחליף אותם :slight_smile:

1. אני רואה שהפורום כבר לא פעיל כמה (שנים?) זמן, אבל בכל זאת אם יש פה מישהו שמעוניין להשתתף איתי (לא צריך תרומות כספיות) בתכנון פיתוח האפליקציה - מוזמנים.
  2. מדובר באפליקציה שתאפשר למשתמש הרשום לפעול במקביל לחכים, לקבל התראות על ישיבות במליאה ובוועדות וחשוב מכך, תאפשר למשמשים לנהל דיונים והצבעות על הפריטים הלוונטיים.
  3. אני נתקבל בקשיים להשיג הצבעות מהכנסת הנוכחית, אני מחפש ב knesset.gov.il/Odata/Votes.svc . אני כן שם לב שבאתר הכנסת יש את המידע - מישהו מכיר?
  4. בכללי לדעת שיש עוד אנשים שמעניינים בחזון דמוקרטיה ישירה יותר.

אשמח לכל תגובה ממישהו שמכיר…, מכיר אם יש קבוצות פעילות יותר מזו בעניין הזה וכו

כולם עברו לסלאק:
https://join.slack.com/t/hasadna/shared_invite/zt-33sub7ztt-Z9v2TwZxJvZyYdyf0Q6Ueg
זה קישור הרשמה שתקף ל-30 יום מ-2025-04-14.

הי כאן גלעד לייבוביץ, התנדבתי בסדנא בעבר בפרויקטים של שיתוף הציבור. בשנים האחרונות עברתי להתנדב באזרחים כותבים חוקה ומנסה ליצור שיתוף פעולה בין שני הארגונים שנתקע בגלל המלחמה.

מציע:

1. להיכנס ל-Slack של הסדנא ולהירשם לערוצים oknesset ו-general, שם מופצות רוב ההודעות.
  2. במקביל לקרוא על אזרחים כותבים חוקה, אולי יבוא לך לבדוק גם אותנו. אנחנו מקדמים חוקה בהסכמה אזרחית רחבה, תוך שימוש בכלים של דמוקרטיה ישירה כמו מערכת הצבעות בקוד פתוח המאפשרת דיונים והצבעות של האזרחים עצמם ללא תיווך של נציגים כמו חברי כנסת.

קישור לקבוצת הווטסאפ הראשית והלא-שקטה בכלל:

קישור לאתר התדמיתי עם הפניות לכל הפלטפורמות בפוטר:

הי, אני עוסק בדמוקרטיה ישירה, או בעצם בדמוקרטיה דליברטיבית. אשמח להבין טוב יותר למה אתה מתכוון.

0526079419

בתאריך יום ב׳, 14 באפר׳ 2025, 14:08, מאת גלעד ל דרך פורום הסדנא לידע ציבורי ‏<info@hasadna.org.il>: