הפטריוט, סדרת מפגשי תרבות אקטואליים

שלום לכולם,
שמי איתמר ואני אמן, יזם ומפיק חברתי.
לסדרת מפגשי תרבות אקטואליים בבית של “זה.זה” - הנסיך בנחלת בנימין, אני מחפש אנשים שיהיו מעוניינים להשתתף בדיון בנושאים חמים ושונים הקשורים ל: מגדר, חינוך, דיור, יוקר מחיה, שירותי בריאות, סויצאליים, שוויון זכויות והזדמנויות לכלל האוכלוסיה, הגירה-פליטים, תחבורה ציבורית ועוד’

אני מחפש ליצור פאנל שיסוב סביב השיטה. שיטת החיים שלנו כאן והשפעתה על החברה. זה מכוון לתפיסות שאנחנו פועלים מתוכם בלי לשים לב, לא קולטים שאנחנו מובלים ולא מובילים את חיינו - מדוע השיטה היום קיימת, מהיכן היא צמחה ולאן עליה לצמוח.

אני רוצה למצוא אנשים עם חזון שעובדים מתוך הדבר שקרוב אל ליבם בכדי ליצור פאנל מעניין ומאתגר בנושאים שחשובים להם.

על הסדרה:
כל מפגש יהיה סביב נושא חם ואקטואלי הנובע מתוך השילוב של איוולת מסוימת והביקורת החברתית עליה. לכל מפגש יורכב פאנל של שני אנשים או יותר אשר מגיעים מצדדים שונים של ביקורת חברתית על נושא מסוים, המעוניינים לפתוח דיון סביב הנושא המדובר, על הביקורת והאופן של הביקורת, והכול בכדי ליצור דיאלוג והתקדמו חברתית.
מטרת סדרת הפטריוט היא לעורר שיח על הביקורת המתלהמת ואינה מכבדת של צד אחד את הצד השני, לפתוח את הראש ולחזק את ידי הנרמסים תחת סתימת הפיות הגואה בארצנו והכול בכדי לקדם שיח וכבוד הדדי.
כל מפגש ילווה במוזיקה חיה או סרט קצר או וידאו ארט שמחבר את הדיון באופן אמנותי ומבדר. וכמובן אוכל ושתייה של הנסיך.

המפגש הראשון יתקיים בסוף דצמבר. הנושאים באופן ספציפי יותר ייקבעו בהתאם למה שאקטואלי וימשוך כמה שיותר אנשים להגיע, להשתתף ולהשפיע.
אני מקווה לשמוע ממכם בהקדם.

בתודה מראש,
איתמר לוריא
0545214138
קבוצת פוזיטיב
itamar@positive-home.net

אני אשמח להשתתף בפאנל. מה שמעניין אותי הוא פוליטיקה חדשה. אם להיות יותר ספיציפי, הסינתזה בין דמוקרטיה לדקטטוריה נאורה לאור חזונם של נביאי ישראל.

הרמב"ם חותם את הלכות מלוכה במשנה תורה בציטוט מישעיהו: “כְּרֹעֶה, עֶדְרוֹ יִרְעֶה, בִּזְרֹעוֹ יְקַבֵּץ טְלָאִים, וּבְחֵיקוֹ יִשָּׂא; עָלוֹת, יְנַהֵל.”. נראה לי שזה יופי של פסוק להתחיל ממנו דיון.

בני

היי בני אני שמח לשמוע!מכיוון שאני לא בקיא בנושא אשמח לשמוע עם מי תהיה מעוניין לפתח את הדיון?אני מעדיף שיהיה עוד מישהו בפאנל שבא מזווית אחרת על הנושא, ואף אחד/אחת כזה שדעותיו מנוגדות לשלך.אם יש לך הצעות לאנשים כאלה אני אשמח לשמוע.

אני מציע את תומר אביטל וד"ר צבי לניר.

תומר אביטל הביע עניין.
צבי לניר דיבר איתי על מפגשי שועלים, שעליהם עליי לחשוב אם אני מעוניין לקדם,
אבל לא מעוניין להשתתף בפאנל עם ויכוחים…

הי איתמר, אני אשמח לדבר על טכנולוגיה ומגדר

היי מרי, אשמח לשמוע עלייך, מה את עושה וכו’
תשלחי לי למייל? itamar@positive-home.net

יש אירוע! כנסו, כנסו

מישהו מתנדב ללכת לשם עם מצלמת הוידאו שלנו ולצלם?

אני מצלם את האירוע. אעביר לכם את החומרים… פיזית, כי זה בערך 20 גיגה

איתמר לוריא | מפיק
0545214138
itamar@positive-home.net

מפגש שני | מסה קריטית
"שקיפות בכנסת או שאנחנו שקופים"

‫ב-15 בינו 2015, בשעה 11:47, ‏מרי info@hasadna.org.il כתב/ה:‬