האפליקציה של הטבע בעיר

אהלן. אז לפני שבועיים כתבתי כאן כדי להציג לכם רעיון לאפליקציה שתמפה ותנגיש את הידע על הטבע והחקלאות העירוניים. זה כאן.
נפגשתי עם מרי ועם אודי שנתנו לי כיוון איך להתחיל ולכתוב את האיפיון שהיית רוצה והתחלתי.

אם מעניין אתכם לקחת חלק ולעזור בהגשמת הרעיון הזה ממש אשמח שתיכנסו לדף האיפיון
ולתיקיה בה ריכזתי את כל המידע ותראו במה אתם יכולים ורוצים להצטרף אלי ולאודי שנתחיל לעבוד עליה בקרוב. כמובן שגם הערות והכוונות לפי הצורך יוכלו לעזור לנו ולמקד את המאמץ.

בינתיים מאז שהתחלנו לגלגל את הרעיון הביעו בו כבר עניין במקומות רבים וטובים וממש אשמח אם בזכותכם נוכל להתחיל וביחד ליצור אותו.

תודה רבה.

ארז שריג.
Erez.sg@gmail.com
0528-507473.

עוקב. מעניין.
לדעתי - האפליקציה תהיה מעניינת כפונקציה של המידע שיהיה זמין עבור המשתמש.

גם אני עוקב

יופי של עבודה. יש לי שתי הערות (האמת יש לי הרבה יותר, אבל נתחיל עם שתיים…)

• המסמכים שהעלת הם לא מסמכי גוגל דוקס ולכן לא ניתן להעיר עליהם. בעזרת הערות אפשר לקיים דיון על נקודות ספיציפיות במסמך בצורה הממוקדת ביותר
  • סיפורי המשתמש מוגדרים בפירוט רב מדי ומצד שני חסרה לי המוטיבציה של המשתמש. המטרה של הסיפור היא לאפשר למעצב ולתכניתן להבין את המשתמש ולתפור לו את הממשק. הנה דוגמא לסיפור הבסיסי של אושיק כמו שאני מבין אותו:

אושיק גר בחיפה ופעיל בגינה קהילתית. אושיק לא מגיע הרבה לתל-אביב, לא מכיר את תל-אביב ולא סובל את תל-אביב. אושיק נאלץ להגיע לפגישה חשובה בעזריאלי. ברכבת בדרך, הוא מקבל מיסרון שבו דוחים את הפגישה בשעה. אושיק מתבאס נורא, אבל אז נזכר ב"טבע בעיר" ופותח את האפליקציה ומוצא צמחי תבלין במרחק 10 דקות הליכה מעזריאלי. כשאושיק יוצא מתחנת הרכבת הוא מציץ באפליקציה כדי לדעת איך להגיע לגינה ומתחיל ללכת.

מגניב. תודה. על התגובות.
עידו. מה זאת אומרת פונקציה של המידע הזמין עבור המשתמש?

בני. אשפר!
ההגדרות של המסמכים הם שיתוף כולל עריכה. אשמח בנוסף אתה מופיע לי כמי שהמסמך משותף איתו. אשמח אם תוכל לנסות שוב? או לכוון אותי מה צריך לשנות.