עדכוני הסופ"ש מצוות הסדנא [16-2

אהלן אהלן,

• השבוע בחרנו וועד מנהל חדש לשנת 2015 בהרכב של 3 חברים: עידו עברי, בועז חן, ונבו פרץ. כמו כן, נבחרה ועדת ביקורת שחברים בה יונתן רז, ליאור קטלן ומעין אלכסנדר. הידד היאח!
  • וגם אירחנו את מור יקיריתינו בהאב הירושלמי, שם היא דיברה על הצורך בשיתוף פעולה עם ארגוני מידע פתוח מקומיים ועולמים. בקרוב השיחה המוקלטת ביוטיוב.
  • ובשבוע הבא: הרצאה מגניבה של חברינו הילה ורון אורן מחברת 'דעתה' על אינפוגרפיקה. שני ב- 19:30 גוגל קמפוס.
  • הכנס השנתי של התנועה לחופש המידע יערך ביום ד' הקרוב בין 9:00 ל- 12:00 בבית ציוני אמריקה.
  • בחודש הבא: צפויה לנו השקה חגיגית של ANYWAY ב-15.12 ב- 20:00. בתופים ובמחולות!
  • פנסיה פתוחה נערכים לארוע דאטאתון כדי לחפש סיפורים שידגימו את היכולות של האתר. מכירים אנשי דאטה או תוכן שזה יכול לעניין אותם? הפנו אותם לנבו.
  • גם העיתונות הפתוחה מתעתדת לעשות אירוע לרגל השקתה. לצורך זה הם מחפשים בנרות מעצבים שיעזרו להעריך את השימושיות והשלמות של ה-API החדש שהם בנו. מכירים מעצבים שירצו להתגייס למאמץ חד פעמי? כיתבו לי.
  • תב"ע פתוחה מתרחבת ומחפשת שיתופי פעולה עם רשויות מקומיות חדשות ולשם כך מחפשת נציגים מקומיים שיצרו את הקשר עם הרשויות וילוו אותו. רוצים להיות נציגים מקומיים? הצטרפו לצוות התב"ע ביום שני הקרוב ב-21:00 במפגש הפיתוח. לא יכולים להגיע? מכירים אנשים אחרים שעשויים להתעניין? חברו עם ניר או עם נעם. כמו כן, צוות החשמביר מחפש מעצב/ת גרפיים שיתנו יד בכמה שיפורים ותיקונים (לא, לא אנשי Ux/Ui) בתב"ע פתוחה. יאללה, צרו קשר עם ניר או עם נעם.
  • שעשוע לסופשבוע: מעתה אתם יכולים להכנס לפורטל המידע הפתוח החדש של CERN - הארגון האירופי למחקר הגרעין - ולגשת למידע על ההתנגשויות שמיוצר על ידי הניסויים במאיץ החלקיקים הגדול.

וזהו זה. להתראות בשבוע הבא.צוות הסדנא,שבי, בני ומרי

יש לי עוד כמה עדכונים.
המציאות הביטחונית הביאה אותי לחשוב על שימוש נוסף לקוטרלס.
http://kuterless.org.il/labs/coplay/226/details/
וזה אחרי שאת ההרצאה שהעברתי השבוע באוניברסיטה סיימתי ביעד של לתת לקוטרלס חווית משתמש של רשת חברתית.
אז ביום שני אני רוצה להרכיב צוות Frontend שיפתח ממשק דמוי פייסבוק.
והוספת הפצה תלוית מיקום.
נתחיל מ1900.

ולמי ששאל אז שקף לפני האחרון הזמנתי את השומעים לבוא כל יום שני לגוגל ולראות את המתנדבים שלנו, חיים שיתוף פעולה ושקיפות .

ושבוע מושלם לכולם

למה “מאמץ חד פעמי”? עבודת העיצוב היא עבודה מתמשכת

כי מה שהם צריכים זה לא עיצוב אלא חוות דעת של מעצב על ה-API