סטטוס פיתוח הפרויקט

אני כנראה לא אגיע הערב, ואהיה לא זמין (חוץ מאימייל מדי פעם) ממחר עד יום ראשון.

הנה לינק למסמך עם מה שצריך בשביל לעבוד על ה-intro (קישרתי גם ב-issue). עיקר העבודה שנשארה בשביל להגיע למשהו שמיש היא עבודת תוכן - לכתוב טקסט לכל שלב.

אוף באט און טופיק - ראיתם כבר את הפרויקט המהמם שאמסטרדמסקי עשה לפישוט התקציב והתפרסם היום? אם לא, כנסו כנסו http://my.calcalist.co.il/budjet1/

פנטסטי. ככה מספרים סיפור.

היוש,

אני מגיעה מחיפה, אז רק כדי לוודא שלא אגיע היום ו(שוב) לא יהיה אף אחד - האם אתם מתכננים להגיע הערב למפגש?

בהנחה שכן, נתראה הערב.

רחל.

מושון ואני נגיע בשש

הי כולם, אני חולה ועובד על ההדרכה מהבית. מצפה לסיים תוך שעה וחצי

אני מגיע עד 8.

טוב, ההדרכה נראית ונקראת היטב לדעתי. אשמח לאינפוט ממי שת/ירצה לתת

שלום לכולם.
קודם כל יישר כוח, אתם מדהימים!
דבר שני רציתי לברר האם מצוי בידכם מידע בנוגע לתת-סעיפים בתקציב, ואפרט:
אם ברצוני לראות על מה בדיוק הוציא מנהל התרבות את הכסף בשנת 2014, וגם מתי הוא עשה את זה
[לדוגמא: תקציב המנהל ל2014 הוא Y ש"ח. בספטמבר המנהל הוציא X ש"ח על שיפוץ המבנה של תאטרון הבימה, נשאר Y-X מהתקציב המתוכנן ל2014].

האם יש לכם איך לקשר אותי למידע הזה?

תגללי עד הסוף למטה

אני מצטערת אבל לא הבנתי את תשובתך.
אני מסתכלת על ההעברות התקציביות, אבל אני לא רואה על מה המשרד הוציא את הכסף.
לדוגמא: אני רואה שעבר כסף למשרד מתוך משרד האוצר בתאריך X בסכום Y, אבל אני לא רואה: הלוואות ליוצרים צעירים בפריפריה סכום Z בתאריך V.

האם שאלתי הובנה? אם המידע באמת קיים ופספסתי, אזי אני מתנצלת מראש, אין בכוונתי לגזול סתם מזמנכם.

עכשיו הבנתי. מסתבר שזה לא הופיע אצלי מקודם, באמת שלא! אולי הייתה תקלה אצלי בטעינת הדף או משהו.
תודה רבה :slight_smile:

שלום חברים, שמי ניר, אני חדש בפרוייקט - פגשתי את חלקכם בשבועות האחרונים.
אני מבין שיש מאמץ השבוע לייצר tour באנגלית. מושון ביקש שאציע פה את עזרתי.
ההיכרות שלי עם הפרוייקט היא ראשונית אבל אם יש עבודה שאינה תכנות שהייתם רוצים להוציא אלי - שחורה או לא שחורה, אני אשמח - לכתוב תוכן, לתרגם, לעשות תחקיר או כל דבר ממוקד אחר.

אם יש צורך במאמץ ממוקד אני יכול להכין דברים במהלך השבוע לפני הפגישה הבאה.

אהלן לכולם!
הכנתי סיור באנגלית מבוסס על החטיבה להתיישבות.
תוכלו למצוא אותו כאן -https://docs.google.com/document/d/1wVqbdnMlRSzyZCkKYpYP6J5IhTYpNIT7gSEzueII4Z4/edit#

מוזמנים לערוך, לקצר ולהוסיף.

@hadaseyal, מופנה בעיקר אליך, ניר מוזמן גם להצטרף.

שבת שלום!

עלי :slight_smile:

@mushon למתי אמרת שאתה צריך את הטקסט הזה?