אופיר, נשמח לקחת חלק!
לכן, הנה כמה שאלות -
איפה מפורסמים כל התהליכים האלו? יש לכם אתר שאנחנו יכולים להתעדכן בו על המפגשים האלו? יש איזו רשימת תפוצה שאפשר להרשם אליה? אז הנה הפידבק הבונה שלי - כדי שכולנו נעבוד יחד, צריך ממשקים שיעדכנו את האזרחים, ארגוני החברה האזרחית והעסקים על הנעשה בפרוייקט ואיפה האזרחים יכולים לקחת חלק.
אף אחד פה לא אמר שהתהליך של איפיון האתר רע (אפילו שים לב למילים שלי בתחילת הפוסט שלי, יש שם את המילה “נהדר”). הביקורת שלנו היא לגבי זה שאנחנו לא מיודעים ושאין לנו ערוץ תקשורת כלשהו עם התהליך. את המייל על תהליך האיפיון הזה קיבלנו בגלל חבר הסדנא שעובד במטריקס, ככה שאם ישראל לא היה בסדנא, לא היינו יודעים בכלל שהוא קורה.
כמי שעושה תהליך התייעצות כחלק מהעבודה שלה ביום יום, אני יודעת שמייל שמתגלגל מאנשי חברת מטריקס זה לא תהליך שיתוף ציבור. אנא הסבר לנו איך אנחנו יכולים לקחת חלק פעיל כדי שנוכל באמת להיות מעורבים.
בנימה אחרת, אני יודעת שהתהליך שעוברים בנוגע לאתר הממשלתי האחוד שואב השראה רבה ממה שקורה ב- GDS בבריטניה, אני מציעה שתשקלו גם להעתיק את תהליכי העבודה שלהם בנוגע להסבר על התהליך ושילוב הקהילה.
ולסיום, אופיר, יש כמה מיילים וכמה התייחסות של אנשי הממשלה לגבי זה שאנחנו לא נותנים לכם פידבק בונה אלא רק תלונות. הנה, אני מרימה את הכפפה - איך אתה רוצה שניתן לכם פידבק? מעבר לכך, האם אתה מוכן להגיב לנו על הפידבק שניתן בצורה קונקרטית?
@Ofirbenavi