משחק תכנון עם המארג ביום שני ה-1/12 בשעה 18:30 בקמפוס של גוגל

שלום לכולם!

ביום שני הקרוב, ה-1/12/14 יתקיים משחק תכנון בשיתוף המארג במהלך מפגש הפיתוח של הסדנא.
למשחק מוזמנים משתתפים מומחים בתחום החי והצומח, בין השאר מהחברה להגנת הטבע (מכון דש"א), מאוניברסיטת ת"א ומגופים נוספים.
@daonb מארגן את המפגש וזה מה שהוא סיפר לי על משחקי תכנון:

הצעד הראשון הוא משחק תכנון. אנחנו נשחק ונדמיין שיש לנו מטה קסם שיכול להקים את חשמביר המארג ברגע. כל מה שאנחנו צריכים זה לכתוב סיפורים קצרים בהם החשמביר משרת אותנו, לדוגמא: “אני חובב טבע ואני רוצה התראה כשהציפורים נודדות באזורי”, או “אני חובב טבע ומצאתי את אם החיטה”. אחרי כשעה של דיון חופשי וכתיבת כרטיסים, נאסוף ונסדר את הכרטיסים וכל אחד יקבל חמישה זי’טונים לחלק בין הכרטיסים.
אחרי המפגש יורם ואני נעלה את הכרטיסים ללוח קאנאבן, נסדר אותם לפי מספר הז’יטונים שקיבלו ונחלק אותם לשלושה אבני דרך. אחרי ששתאשרו את הרשימה, נתמחר את הפיתוח הנדרש.‎
ובאריכות על המשחק הראשון שלנו: ‎: : http://cwheels.blogspot.co.il/2010/04/planning-game-on-pool-table.html‎

@daonb, תוכל לספר עוד קצת?

תודה,
אודי

הלינק של @daonb שבור

לא היה קישור שבור,סתם התבטלתי…

ולענייננו, המארג פועל בחסות האקדמיה הלאומית למדעים ומשימתו: “קידום ניהול מבוסס-מדע של שטחים פתוחים ומשאבי טבע, לרווחת האדם ולקיימות ארוכת-טווח של הטבע בישראל.” (מידע מהמארג) אנשי המארג פנו אלינו כדי שנעזור להם לפתח אפליקציה שתאפשר לחובבי טבע לעזור ולאסוף מידע על מצב הטבע. נפגשנו מספר פעמים ובפגישה האחרונה החלטנו שהגיע הזמן לקיים משחק תכנון כדי להבין מה החובבים רוצים. הפרויקט הוא בשיתוף עם הגן הזואולוגי באוניברסיטת תל אביב והחברה להגנת הטבע והם הזמינו את רוב המשתתפים במשחק.
עקב העומס בקמפוס, המפגש יתקיים בקלרנה בקומה 13 של מגדל אלקטרה ואם גם אתם יוצאים לטבע כדי לחפש חיים, אתם מוזמנים.

@daonb

הלינק המקורי (לא שבור):

עוד הבהרה לגבי הפרויקט:
בשלב זה אנחנו עוזרים למארג לבנות תוכנית עבודה, שאיתה יפנו לגופים המעוניינים לגבות כלכלית את המאמץ.

אודי